Gratis fragt ● Landsdækkende bytteservice ● 14 dages returret Gratis forsendelse ● 14 dages fuld returret ● Landsdækkende bytteservice

Brands

Kendte og anerkendte brands til dig

Hos os finder du et bredt udvalg af danske smykkedesignere:

På guldsmed-lauridsen.dk er det muligt at finde smykker og designs til både mænd og kvinder, når der kan vælges mellem alt lige fra halskæder og ørering, til manchetknapper og læderarmbånd. Kort sagt, skal der være brands og produkter til enhver smag og personlighed.

Med over hundrede års erfaring i branchen har vi et bredt kendskab til, hvilke brands der både er de smukkeste og samtidig besidder den bedste kvalitet. Vi går absolut ikke ned på kvalitet og skønhed.

Vi ønsker, at vores forretning skal være i konstant forandring og følge med tiden, men vi ønsker samtidig at bevare det gamle, nostalgiske og klassiske look i vores varer. Derfor har vi brands fra designere, der både er nytænkende og som også kan finde ud af at designe tidløse varer.

Du kan finde den klassiske hr. Bojesen i vores sortiment af varer. Hans træfigurer er lig med tidløshed og klassisk dansk, nostalgisk design.

Ydermere finder du også brands til enhver smag og personlighed. Vi har både designs til den feminine kvinde, den maskuline mand og alle personligheder derimellem. Vi ønsker at ramme den brede type af mennesker. Derfor gør vi også meget ud at udvælge de helt rigtige varer.

Så kære kunde: Velkommen til vores webshop. Kig dig lidt omkring. Vi håber, at vores brands falder i din smag og mon ikke du finder noget, som passer lige præcis til dig, og lader dig friste lidt af kvaliteten og æstetikken i vores varer?