Din kurv
translation missing: da.general.icons.close_alt Ikon

Handelsbetingelser

Bestilling
Alle priser på websitet angives inklusive moms, afgifter og told. I forbindelse med salg til udlandet er told dog ikke angivet. Aftaler på vores website kan indgåes på dansk. Ordrebekræftelsen sendes til dig pr. mail. Husk at printe ordrebekræftelsen ud eller gem den, hvis du på et senere tidspunkt skal bruge oplysningerne. Guldsmed Lauridsen opbevarer ikke handelskontrakten på en måde, så du kan tilgå den senere.
 
Betalingsmuligheder
Hos Guldsmed Lauridsen kan du betale på følgende måder:
 
Dankort
eDankort
VISA/Dankort
Viabill
 
Guldsmed Lauridsen er godkendt af PBS A/S til at håndtere de ovennævnte betalingskort. Vi gør opmærksom på, at vi bruger 'POP-UP' vindue ifm. betalingen. Så har du installeret 'POP-UP' blokering, så åbnes betalingsmodulet i visse tilfælde ikke automatisk.
                  
Betalingsgebyr
Betaling med Dankort eller Visa/Dankort er gebyrfrit.
 
Betalingssikkerhed
Betaler du med betalingskort (Dankort, VISA, Mastercard, JBC, Maestro eller AmericanExpress ) er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1200, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Guldsmed Lauridsen eller andre har mulighed for at læse disse data.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Guldsmed Lauridsen (gæder dog ikke internationale kreditkort eller andre medlemskort). Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
 
Fortrydelsesret og reklamationsret

Hos Guldsmed Lauridsen yder vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Guldsmed Lauridsen indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Guldsmed Lauridsen returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
 
Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, forudsætter det, at varen ikke er udpakket, ikke er brugt og fortsat er i original emballage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor 8-10 dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.
 
Fejl, mangler eller udeblevne leverancer
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til følgende e-mail adresse eller per telefon: info@Guldsmed-lauridsen.dk  eller telefon +45 62210683. Ved henvendelse bedes du oplyse dit ordre- eller fakturanummer, så vi hurtigt og effektivt kan løse problemet. Guldsmed Lauridsen tager forbehold for trykfejl, opståede prisændringer samt udsolgte varer.
 
Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker altid ved en tilbageførsel via PBS. Dette sker til samme konto, som tilhører det tidligere benyttede dankort/kreditkort. Beløbet kan også refunderes via bankoverførsel, hvis dette ønskes. Venligst oplys registreringsnummer og kontonummer til Deres bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform. Refusion og kreditering af beløb effektueres så snart købstransaktionen er registreret på Guldsmed Lauridsens konto. Ved betaling med internationale kreditkort må derfor påregnes yderligere ekspeditionstid.
 
Persondata
Ingen personlige oplysninger der registreres hos Guldsmed Lauridsen, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Guldsmed Lauridsen. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt af PBS. Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Guldsmed Lauridsen på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.
 
Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Guldsmed Lauridsen, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
 
Handelsbetingelser er opdateret og gældende pr. 1.11.2015
Guldsmed Lauridsen Møllergade 7 5700 Svendborg CVR: 30322355